Roosa köök

esmaspäev, 16. august 2010

Talvest tuleb meelde,

et kui külmkapis sealiha juhtub üle olema, siis kiireks õhtueineks on imehea balsamiglasuuriga liha. Ja india lillkapsas vürtsikas tomatikastmes (suurest india-raamatust) oli hiiglama hea leid. Riisi juurde ja viib keele alla.
Postitaja: roosalii kell 21:52
Sildid: india, kiire

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Uuem postitus Vanem postitus Avaleht
Tellimine: Postituse kommentaarid (Atom)

Blogiarhiiv

  • ►  2014 (1)
    • ►  jaanuar (1)
  • ►  2013 (7)
    • ►  detsember (1)
    • ►  november (1)
    • ►  september (1)
    • ►  august (1)
    • ►  juuni (1)
    • ►  mai (2)
  • ►  2012 (4)
    • ►  november (2)
    • ►  september (1)
    • ►  aprill (1)
  • ►  2011 (1)
    • ►  august (1)
  • ▼  2010 (2)
    • ►  september (1)
    • ▼  august (1)
      • Talvest tuleb meelde,
  • ►  2009 (2)
    • ►  september (1)
    • ►  jaanuar (1)
  • ►  2008 (2)
    • ►  august (1)
    • ►  aprill (1)
  • ►  2007 (2)
    • ►  oktoober (2)

Sildid

A vitamiin aeduba ameerika argipäevane C vitamiin folaadid hiina hommikune india jook K vitamiin kartul kiire kõrvits küpsetis läätsed magus magus kartul mangaan pasta põhiroog raud roheline salat snäkk supp sügis talv teravili tex-mex tofu tsukiin

Teave minu kohta

roosalii
Kuva mu täielik profiil
Teema Lihtne. Teemapiltide allikas: luoman. Toetab Blogger.