Muffineid teen ju alati isemoodi, aga tänase retsepti mõtlesin täpsete kogustega kirja panna ja soojalt soovitada. Aluseks võtsin BHG kõrvitsakuboidide retsepti. 2 tassile jahule lisasin ½ tassi suhkrut, 3/2 tl küpsetuspulbrit ja ½ tl soodat. Lisaks soola ja tšaimuffini maitsesegu. Teise kaussi segasin 60g võile ja 2 munale juurde 1 t kõrvitsapüreed, ½ t hapukoort ja 1/4 t jogurtit. Arvasin, et parimad muffinid tulevad muude lisandideta ja 175° juures küpsedes.
Pearoaks aga sai läätse-aedviljasupp, mida seekord maitsestasin FatFree Vegan'i etioopia-seguga. Selleks panin potipõhja 1 t läätsede kohta 1/4 tl kardemoni, koriandrit, lambaläätse, muskaati, nelki, nelkpipart, kaneeli, paprikat, kurkumit, pipart, soola ja veel natuke cayenne'i. Aga siis vähemalt veerand lusikatäit igaühte, mitte vähem.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar